Over Mij

"Voor mij is een droom uitgekomen; ik heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken."

Praktijk Bianca Vos

Hi, ik ben Bianca en samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Ter Apel.
Al vanaf de Middelbare school ben ik geïnteresseerd in alles wat met Massages en Therapie te maken heeft. Als 16 jarige vond ik de Oosterse Massagetechnieken al heel fascinerend en ik gaf ook weleens massages, maar eigenlijk ‘deed ik maar wat’. Toch kreeg ik regelmatig te horen dat ik er meer mee moest gaan doen omdat mensen er baat bij hadden. En zodoende wilde ik er meer over weten want ik vroeg me vaak af; wat doet een massage met het lichaam? Hoe zit het lichaam in elkaar? Dus besloot ik om terug de schoolbanken in te gaan en een gerichte studie hierin te gaan volgen.

Na een gedegen opleiding van 3 jaar bij het DBA in Groningen heb ik mijn diploma Manueel Praktizijn gehaald. 
Ik heb daarnaast veel verschillende cursussen gevolgd om me op alle gebieden te specialiseren en om aan de eisen van de zorgverzekeraars te voldoen. 

In 2017 heb ik de opleiding MBK (Medische Basiskennis/HBO) gevolgd en in 2020 de PSBK (Psycho Sociale Basiskennis/HBO). Ook heb ik in 2020 de Cursus DORN Therapie (rugwervel therapie) gevolgd en mijn certificaat hiervoor behaald. Ik vind het belangrijk om zoveel mogelijk kennis te vergaren om op deze manier de kwaliteit hoog te houden. En uiteraard komt daar de (verplichte) nascholing nog bij die ik ieder jaar volg, deze permanente educatie  is voor mij erg interessant en leerzaam. 

Het waren pittige jaren en het was hard studeren naast mijn gezin en mijn toenmalige baan. Maar het is het allemaal waard geweest, dit is mijn passie en ik doe het werk dat mij gelukkig maakt. De opgedane kennis mag ik dagelijks inzetten om jou als klant zo goed mogelijk te kunnen helpen en te zorgen dat jij pijn- en klachtenvrij door het leven kan gaan.

Praktijk Bianca Vos
Praktijk Bianca Vos
Praktijk Bianca Vos